Cart not adding to library


Cart not adding to library

Author
Message
Kiss City Radio
Kiss City Radio
Forum Sage
Forum Sage (1.4K reputation)Forum Sage (1.4K reputation)Forum Sage (1.4K reputation)Forum Sage (1.4K reputation)Forum Sage (1.4K reputation)Forum Sage (1.4K reputation)Forum Sage (1.4K reputation)Forum Sage (1.4K reputation)Forum Sage (1.4K reputation)

Group: Forum Members
Posts: 5, Visits: 42
Hi guys

Having issues with new audio imported we put them into categories and the don’t seem to have appeared in the library we don’t use autotrack we use instant track for the hours for Blackpool pleasure beach hope to hear from someone soon

Regards

Liam kennedy
Matt Wade
Matt Wade
Forum Sage
Forum Sage (69K reputation)Forum Sage (69K reputation)Forum Sage (69K reputation)Forum Sage (69K reputation)Forum Sage (69K reputation)Forum Sage (69K reputation)Forum Sage (69K reputation)Forum Sage (69K reputation)Forum Sage (69K reputation)

Group: Forum Members
Posts: 297, Visits: 876
Hi Liam,

Are you using v4 or v5?

If v4. Make sure there is a tick in 'Allow Fill Library from AudioWall' which is found in the Settings>Station Database Settings>General Tab in the bit Titled 'Allow the User to'.
Then select from Tools-Station Database/Library Maintenance>Fill the Library with Categorised Carts. This will then go through your Categorised Carts and pull them in. You often then need to restart the application for the Library to have refreshed.

In v5 it should just do it automatically so can only assume you are on 4.




Matt Wade
Need Training or Consultancy for Broadcast Radio Software Products?
Get in touch
w: https://mattwadeonline.co.uk
e: training@mattwadeonline.co.uk
Kiss City Radio
Kiss City Radio
Forum Sage
Forum Sage (1.4K reputation)Forum Sage (1.4K reputation)Forum Sage (1.4K reputation)Forum Sage (1.4K reputation)Forum Sage (1.4K reputation)Forum Sage (1.4K reputation)Forum Sage (1.4K reputation)Forum Sage (1.4K reputation)Forum Sage (1.4K reputation)

Group: Forum Members
Posts: 5, Visits: 42
I’m using. V4 but crashes when i do this action
Matt Wade
Matt Wade
Forum Sage
Forum Sage (69K reputation)Forum Sage (69K reputation)Forum Sage (69K reputation)Forum Sage (69K reputation)Forum Sage (69K reputation)Forum Sage (69K reputation)Forum Sage (69K reputation)Forum Sage (69K reputation)Forum Sage (69K reputation)

Group: Forum Members
Posts: 297, Visits: 876
mmm - sometimes it looks like it has crashed but is worth just waiting for a while and seeing if it actually does do it.

If we really has gone a bit crashy it is always worth a squash and rebuild of the decks. Sometimes with v4 I also found that the .mdb which is the main log ends up being large in size and is sometimes worth creating a new one and starting fresh and small again and then re-doing the fill operation.

M

Matt Wade
Need Training or Consultancy for Broadcast Radio Software Products?
Get in touch
w: https://mattwadeonline.co.uk
e: training@mattwadeonline.co.uk
Kiss City Radio
Kiss City Radio
Forum Sage
Forum Sage (1.4K reputation)Forum Sage (1.4K reputation)Forum Sage (1.4K reputation)Forum Sage (1.4K reputation)Forum Sage (1.4K reputation)Forum Sage (1.4K reputation)Forum Sage (1.4K reputation)Forum Sage (1.4K reputation)Forum Sage (1.4K reputation)

Group: Forum Members
Posts: 5, Visits: 42
All iam getting is this
Matt Wade
Matt Wade
Forum Sage
Forum Sage (69K reputation)Forum Sage (69K reputation)Forum Sage (69K reputation)Forum Sage (69K reputation)Forum Sage (69K reputation)Forum Sage (69K reputation)Forum Sage (69K reputation)Forum Sage (69K reputation)Forum Sage (69K reputation)

Group: Forum Members
Posts: 297, Visits: 876
Can't see the image

Matt Wade
Need Training or Consultancy for Broadcast Radio Software Products?
Get in touch
w: https://mattwadeonline.co.uk
e: training@mattwadeonline.co.uk
GO


Reading This Topic


Login
Existing Account
Email Address:


Password:


Select a Forum....





























Broadcast Radio Forums


Search