This forum is not browser friendly


This forum is not browser friendly

Author
Message
smotsie
smotsie
Forum Sage
Forum Sage (6.5K reputation)Forum Sage (6.5K reputation)Forum Sage (6.5K reputation)Forum Sage (6.5K reputation)Forum Sage (6.5K reputation)Forum Sage (6.5K reputation)Forum Sage (6.5K reputation)Forum Sage (6.5K reputation)Forum Sage (6.5K reputation)

Group: Forum Members
Posts: 50, Visits: 60
Searching for posts does not work in anything other than IE. This saddens me. Crying Please fix it so I don#t have to remote in to a windows machine just to search the forum. I know you are a Windows house, but neither Firefox nor Google Chrome allow searching. For information, it produces an error:

Error: InstantASP_RemovePX is not defined
Source File: http://forum.psquared.net/JavaScript/InstantASPCommon.js
Line: 320

Simon West



Presenter and Committee Member

Apple AM : Taunton Hospital Radio



We are listed on http://www.everyclick.com, the search engine that helps charity.

Please go to http://www.everyclick.com/uk/tauntonhospitalradio and set it as your home page, so you can search the web and help Taunton Hospital Radio. It does not cost us, or you, a penny - so it's a great way to support us everyday.

ben
ben
Forum Sage
Forum Sage (2.9K reputation)Forum Sage (2.9K reputation)Forum Sage (2.9K reputation)Forum Sage (2.9K reputation)Forum Sage (2.9K reputation)Forum Sage (2.9K reputation)Forum Sage (2.9K reputation)Forum Sage (2.9K reputation)Forum Sage (2.9K reputation)

Group: Forum Members
Posts: 10, Visits: 43
Im using the forums in Firefox in both Windows 7, XP Pro and Ubuntu Linux.



What issue are you having. I will see if I can replicate the issue here.



Cheers

ben

Ben P
Presenter, Techie, Geek
ben
ben
Forum Sage
Forum Sage (2.9K reputation)Forum Sage (2.9K reputation)Forum Sage (2.9K reputation)Forum Sage (2.9K reputation)Forum Sage (2.9K reputation)Forum Sage (2.9K reputation)Forum Sage (2.9K reputation)Forum Sage (2.9K reputation)Forum Sage (2.9K reputation)

Group: Forum Members
Posts: 10, Visits: 43
Sorry - my reply didnt make sense to me - what I meant to say was...



Do you see the error on screen with no forum or does that error come up in a pop up window etc.?



Thanks

Ben

Ben P
Presenter, Techie, Geek
Liam Burke
Liam Burke
P Squared Employee
P Squared Employee (60K reputation)

Group: Broadcast Radio
Posts: 302, Visits: 608
Hi,



The forum software is 3rd party so we are not able to fix problems directly.



If the problem is in the setup then we may should be able to do something

Liam Burke - Broadcast Radio Ltd

Email: liamb@broadcastradio.com

Telephone: +44 1482 383700
philedmonds
philedmonds
Forum Sage
Forum Sage (28K reputation)Forum Sage (28K reputation)Forum Sage (28K reputation)Forum Sage (28K reputation)Forum Sage (28K reputation)Forum Sage (28K reputation)Forum Sage (28K reputation)Forum Sage (28K reputation)Forum Sage (28K reputation)

Group: Forum Members
Posts: 127, Visits: 620
ben (2/12/2010)
Im using the forums in Firefox in both Windows 7, XP Pro and Ubuntu Linux.



What issue are you having. I will see if I can replicate the issue here.



Cheers

ben


The issue is with links such as 'search' and 'recent posts' which are javascript links which Firefox (and maybe others) do not execute correctly.



Just basic viewing and posting etc. does work in Firefox (using Firefox here now!)

--
Myriad user since 1998, now custodian of dozens of Myriad,Autotrack, Powerlog and Scoop boxes of many different flavours.
http://www.philedmonds.com
GO


Reading This Topic


Login
Existing Account
Email Address:


Password:


Select a Forum....





























Broadcast Radio Forums


Search